JANTUNG HATI ♥ + NYAWA SAYE ♥

terima kasih awak semua ♥

Khamis, November 25

my sister , my gedik's , my syg's , my declare !

video
sudah 8 bulan aku mempunyai kakak angkat yg sgt baik ,
aku bahagia bersama dye ,
walau dye jarang berjumpe dgn aku ,
tetapi aku bersyukur kerana dye ambik berat tentang aku , 
walaupun dye hanya kakak angkat aku sahaja , aku tetap bersyukur ,
walaupun aku tdk rapat dgn kawan2 nya tp aku tdk kesah semua itu yg penting aku ingin rase mempunyai kakak ,
alhamdulillah aku bahagia dpt rase mempunyai kakak .
dye sgt baik pada aku .
tahun depan dye tidak lagi sekolah kat teknik azizah .
pasti aku merindui dye .
apepun aku ttp sygkan dye ,
dan aku tetap rindukan dye .
aku akan cari dye lpas aku abis spm .
terima kasih kakak kerana kau aku bahagia sekarang !
NUR SYAHIRA BT ROSLI .
i love u so much kakak !

with love ,
muziera <3

hang out !

hari ini aku hang ngan ct ...
aku bgn kul 10.20 (buruk tul anak dara ni) heehee ...
aku jnji ngan ct kul 11 ...
then trus aku mandi , siap2 , kul 10.45 aku siap ...
then trus kuar umah ...
tunggu bas , sebaik bas x dtg lmbt ...
smpai mines , text ct , dye kate dye kat depan mcd ...
aku g mcd nmpk dye ...
aku tanya dye 'mane bf kau ?'...
dye kate 'belum sampai lg' , tunggu khalif kat mcd ...
borak ngan ct ttg si die , sedihnya :(...
khaliff dtg pas2 jln2 , makan2 ...
n then aku ckp kat dyeorg 'jom snap pic kat swimping pool jom'...
kitaorg pon pegi ...
pas2 , ade org panggil aku , aku pandang , rupe2 nya alia n izati ...
hahaha , best sgt jumpe alia ...
kitaorg snap gamba ...
ni jer yg aku smpat snap ngan dye ...
sweet couple <3

with khaliff n ct ...

karoke time ....




dah abis karoke , aku ajak dyeorg g snap ngamba kat swimming pool ...
dah smpai kat tmpat swimming pool , tiba2 ade org pgl aku ...
rupe2 nya org yg aku dah lame x jumpe ...
ni org     nya      , kiatorg snap2 gmba ...
rndu kau thu x ?!?


ni lah org yg ku maksud kan ...
miss sama kamu lah adik ...
my twins ! :)


miss u a lot syg ! <3